Hoe wij werken…

Ok, je wilt een tattoo en nu?

Wat wij adviseren is om eerst een afspraak te maken voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Dit gesprek duurt ongeveer een half uur en is bedoeld om elkaar wat beter te leren kennen. Als je al heel goed weet wat je wilt kan je voorbeelden meenemen waar we naar kunnen kijken en waarbij we je nog kunnen adviseren.Als je nog (helemaal) geen idee hebt is dit gesprek juist een uitkomst, vaak komen we binnen het half uur al tot de kern en een start naar een mooi persoonlijk ontwerp.

Kosten

Aan het eind van het gesprek gaan we in op vragen, als natuurlijk de kosten. En omdat dan duidelijker is wat het ontwerp gaat worden kunnen we vaak een redelijke inschatting van de tijd/ kosten maken. Als alles duidelijk is kunnen we de afspraak of sessies gaan plannen.

  2 comments for “Hoe wij werken…

 1. Wendy
  17 januari 2015 at 12:43

  Hoi Simeon,

  Ik heb op het oude adres al mijn tattoos bij jou laten zetten, slang/enkel, vlinder/pols, rug, vinger en de namen van mijn zoons op de binnenkant van mijn pols. Daar zou ik graag wat meer mee willen. Vorig jaar zag ik foto’s van Imke in een bepaalde stijl. Ik weet niet zeker of dat sumi heette maar het was heel sierlijk. De namen van mijn zoons zijn dat ook en ik wil eens kijken of jullie hier een mooie voorstelling van kunnen maken zodat het niet alleen die namen zijn. Ik krijg jullie niet te pakken dus doe ik het zo maar even. Ik zou graag een keer langkomen voor wat ideeën. Ik hoor graag van jullie.

  Groetjes, Wendy

 2. Elles de Jong
  18 januari 2015 at 16:38

  Dag,

  Ik wil graag een oriëntatie gesprek. Ik wil GPS-coördinaten laten plaatsen (eerste tattoo) maar ik wil weten hoe groot dit ongeveer moet worden om de cijfers leesbaar te houden. Afhankelijk van de grootte wil ik beslissen welke plek het komt te staan. De gehele coördinaten zijn:
  N 54° 35′ 48.3″
  E 04° 41′ 49.6″
  Alvast bedankt.

Comments are closed.